Ik ben...

…een doorzetter pur sang. Voor mij is geen berg te hoog en gaat geen zee te diep. Elke opdracht of taak die op mijn bord belandt, pak ik voortvarend op, om deze vervolgens zo efficiënt en snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Aanpakken en dóén; dat is wat mij typeert als persoon en werknemer.

 

Enkele van mijn kwaliteiten zijn dat ik goed kan luisteren, knelpunten snel doorzie en deze helder kan analyseren. Vervolgens schakel ik naar een adequate oplossing en breng ik de juiste mensen bij elkaar om het gewenste resultaat te bereiken. Daar krijg ik energie van; in actie komen is mijn tweede natuur!

 

Voorts ben ik een daadkrachtige teamplayer. Iemand die planmatig te werk gaat en blijft communiceren. Iemand die denkt in oplossingen en niet schroomt om grenzen te verleggen. Iemand die ‘out of the box’ denkt en vernieuwende wegen bewandelt om specifieke doelen en targets te behalen.

 

In mijn vrije tijd ontdek ik graag de wijde wereld. Zo heb ik een schitterende safari in Kenia gedaan en een rondreis gemaakt langs de westkust van de Verenigde Staten – zelf georganiseerd met persoonlijke ondersteuning en al. Trouwens, zweefvliegen en parachutespringen kan ik ook iedereen aanraden!

 

Dankzij mijn werkervaring en opleidingen – Juridisch medewerker, NIMA Communicatie A1 – ben ik breed inzetbaar. Daarbij ben ik ambitieus en leergierig en voortdurend bezig mezelf te ontwikkelen. Het laatste wat ik wil is blijven stilstaan. Zo werk ik momenteel aan mijn opleiding HBO Middle Management.

 

Met mijn specifieke kennis, vaardigheden en achtergrond kom ik goed tot mijn recht in een werkomgeving waarin eigen inbreng, afwisseling, teamgevoel en eigen verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen. In een functie die goede communicatieve vaardigheden en een gestructureerde manier van werken vergt.

 

Mijn functiebeperking heeft van mij een avonturier gemaakt, iemand met grote mentale veerkracht, een enorm doorzettingsvermogen en veel positieve energie. Problemen zie ik veelal als uitdagingen waarin ik mij vastbijt, totdat ze adequaat opgelost zijn. En dáár kun jij je voordeel mee doen!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, scroll dan even naar curriculum vitae. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.