De juiste man!

Je wilt je team versterken met een gedreven Commercieel Medewerker Binnendienst. Met een collega die je klanten optimaal ondersteunt en adviseert. Met een teamplayer die pro-actief knelpunten signaleert en oplost, en die niet bang is vernieuwende wegen in te slaan.

 

Dan heb je de juiste man gevonden.

 

Binnen je team zorg ik voor de juiste vertaalslag van product naar klant. Dat lukt mij dankzij mijn gestructureerde en pragmatische aanpak, mijn goede communicatieve en vooral ook luistervaardigheden én dankzij mijn oplossingsgerichte manier van denken en handelen.

 

In een actieve, commerciële binnendienstfunctie profiteer je volop van mijn pragmatisme, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Ik zie uit naar een snelle overstap van overheid naar de profit-sector, waar mijn ambitie en kennis het beste tot hun recht komen.

Mijn persoon

Ik ben een doorzetter pur sang. Voor mij is geen berg te hoog en gaat geen zee te diep. Elke opdracht die op mijn bord belandt, pak ik voortvarend op, om deze vervolgens efficiënt en snel tot een goed einde te brengen. Aanpakken en dóén; dat is wat mij typeert.

 

Om gestelde doelen te behalen, weet ik met positieve communicatie en overtuigingskracht anderen mee te nemen. Waar dat gewenst is, ga ik ook op subtiele wijze en/of met humor te werk. Het gaat er mij primair om een ingeslagen pad zo efficiënt mogelijk te volgen.

 

Dankzij mijn werkervaring en opleidingen – Juridisch medewerker, NIMA Communicatie A1 – ben ik breed inzetbaar. Daarbij ben ik ambitieus en leergierig en voortdurend bezig om mezelf te ontwikkelen. Zo volg ik momenteel de opleiding HBO Middle Management.

 

Mijn functiebeperking heeft van mij een avonturier gemaakt, iemand met positieve energie, grote veerkracht en een enorm doorzettingsvermogen. Problemen zie ik als uitdagingen waarin ik mij vastbijt, totdat ze adequaat zijn opgelost. Daarmee kun jij je voordeel doen!

Mijn kracht

Met mijn gedrevenheid, mijn assertieve kracht en mijn hoge ambitieniveau help ik je om de gewenste bedrijfsdoelen te halen. Zie mij als een positieve analyticus en probleemoplosser, als de ‘linking pin’ die efficiënt en oplossingsgericht omgaat met klantvragen en -contacten.

 

Ik kan mijn aandacht spreiden over meerdere werkzaamheden en projecten. Sterker: ik floreer als er verschillende taken op mijn pad komen die mij de mogelijkheid bieden om te presteren. Ik weet van aan- en doorpakken, maar hecht zeer zeker ook aan overleg.

 

Graag ga ik pro-actief te werk, om zodoende teamleden, leidinggevenden én klanten mee te nemen en voor iedereen het best mogelijke resultaat te behalen. Ik gedij kortom in een stimulerende werkomgeving, waarin ik daadwerkelijk iets kan bereiken en betekenen.

 

Als je nieuwe commercieel medewerker profiteer je van mijn doorzettingsvermogen, vastberadenheid en pragmatisme. Van waarde in deze functie zijn ook mijn vermogen goed te luisteren en de korte- en langetermijndoelstellingen scherp in het oog te houden.

Call Now Button